Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Mila Kunis spiller The Thing i ny Fantastic Four-film

Får vi endelig en kvinnelig versjon av tegneseriefiguren?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skjønnheten blir udyret? Ta det hele med en klype salt, men ifølge vedvarende rykter på nettet rapportert av TMZ og andre, er Mila Kunis toppkandidaten til rollen som The Thing i den nye Fantastic Four-filmen. En kjent "leaker" har tatt til Twitter i løpet av dagen og sladret om denne uventede rollebesetningen, og skriver:

"De ser på jødiske skuespillere, både mannlige OG kvinnelige for The Thing i Fantastic Four. Mila Kunis er én av dem."

Filmens regissør skal ha insistert på at rollen som Grimm (som The Thing egentlig heter) skulle spilles av en skuespiller av jødisk avstamning. Dette er fordi karakteren er av denne troen i de nyeste Fantastic Four-tegneseriene.

For de av dere med falkeøyne som nå spør: "men Grimm er en mann". Vel, det er sant, men ifølge sladderen som går rundt vurderer altså Marvel å gjøre Grimm til en kvinne i den nye filmen. Igjen, sladder og ikke noe mer enn det.

Hva er dine tanker om å få Mila Kunis til å spille The Thing?

Rykte: Mila Kunis spiller The Thing i ny Fantastic Four-film


Loading next content