Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Rykte: Modern Warfare Remastered-slippes neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty: Modern Warfare Remastered er som kjent kun tilgjengelig hvis du går til anskaffelse av Infinity Warfare: Legacy Edition, men vi har sett mange tegn på at denne ordningen vil opphøre rimelig snart. Først fikk vi hint om at det skal slippes separat allerede 20. juni til PS4 (Xbox One 20. juli), noe som ble støttet av nye lekkasjer i slutten av mai. Datoen har vi som du sikkert vet passert denne uken, men det betyr ikke at ryktene fortsetter.

Nok en gang er det Charlie Intel som står for spredningen av ryktene, og de hevder å ha mottatt bilder av spillets Playstation 4-cover fra en ansatt hos butikkjeden Target. Ifølge tipseren skal datoen være 27. juni nå, mens Xbox One-versjonen også har blitt forskjøvet syv dager.

Vi sitter her med en slitt klype og veldig lite salt igjen, men neste uke får vi altså svaret, igjen, på om det er noe hold i ryktene.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Relaterte teksterLoading next content