Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA Jam: On Fire Edition

Rykte: NBA Jam kommer tilbake til 25-årsjubileet?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ok, dette er et av de rarere ryktene, men ifølge ESPN holder Microsoft på å gjenopplive NBA Jam-serien, akkurat i tide til 25-årsjubileet senere i år. EA prøvde å starte serien på nytt i 2010, og eier fortsatt retigghetene til serien, men de har ikke sluppet et spill på syv år, ikke siden Jam: On Fire Edition ble lansert

Til tross for dett skriver ESPN at Tim Kitzrow (den originale stemmen i det fleste gamle EA Sports-spill)at han samarbeider "with Microsoft to possibly get the game resurrected for the 25th anniversary."

Kitzrowlegger til at:

"I can't speak anything to the specifics, but I can tell you there is movement in the works to get it done for the 25th year. So I'm hoping that we get a remake that does justice to the original."

Hvis det stemmer er det nok ikke lenge til spillet blir annonsert, i hvert fall hvis Microsoft virkelig har planer om å gi det ut i forbindelse med 25-årsjubileet. Jeg antar at det kommer til PC og Xbox One.

Er dette en serie du kunne tenke deg en reboot av?

NBA Jam: On Fire Edition

Relaterte tekster

NBA Jam: On Fire EditionScore

NBA Jam: On Fire Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En ny dose basketballsyltetøy er på markedet. Denne gangen ispedd en endret karrieremodus og et nytt bonussystem. Kim har smakt på herligheten.

Får vi et nytt NBA JAM?

Får vi et nytt NBA JAM?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

EA blåste nytt liv i den klassiske NBA Jam-serien i 2010, men siden den gang har det vært stille. Nå går de derimot langt i å antyde at det et nytt spill er under...Loading next content