Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Unbound

Rykte: Need for Speed Unbound lanseres i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige gang vi hørt noe offisielt om det neste Need for Speed-spillet var da Electronic Arts utsatte det til 2022 i fjor. Siden har vi bare hørt rykter og sett veldig korte lekkede klipp, men nå nærmer vi oss tydeligvis avdukingen.

Ryktesprederen Tom Henderson, som har vært ekstremt treffsikker med lekkasjene sidene en god stund nå, avslører via Insider-Gaming at spillet heter Need for Speed Unbound, og at planen er å lansere det den 2. desember. Med sistnevnte i tankene er det ikke rart at han samtidig hevder utviklerne i Criterion skal vise frem spillet før det har gått to uker. Dermed trenger vi altså ikke å vente lenge på å se hvilke kuler måter NfS blander inn litt animestil.

Need for Speed Unbound

Relaterte tekster

1
Need for Speed UnboundScore

Need for Speed Unbound

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Har Criterion gjort nok for å redde den langvarige racingserien, eller er denne over sin beste alder?Loading next content