Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3

Rykte: Pikmin 3 er på vei til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble utgitt en rekke store titler på Wii U, men siden konsollen solgte meget dårlig, så var det ikke så mange som fikk oppleve disse spillene, så Nintendo har hatt stor suksess med å gjenutgi dem på Switch i stedet.

Det mangler dog fortsatt en rekke av Wii Us største spill, som for eksempel Pikmin 3, men noe tyder på at nettopp det er på vei til Switch.

Nintendo Life kan rapporterer at Nintendo nylig tok spillets hjemmeside ned etter seks år, og dette er noe Nintendo har gjort med Wii U-spillene de har bragt over til Switch, som Mario Kart 8 Deluce, Captain Toad: Treasure Tracker og Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Naturligvis fortsetter utviklingen av Pikmin 4 også, og sist sa Miyamoto i 2017 at utviklingen "gjør fremskritt".

Pikmin 3

Relaterte tekster

Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har brukt sine grønne fingre til å stelle i hagen og leke seg gjennom Shigeru Miyamotos nyeste eventyr.

2
Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under en filmfestival i Tokyo forrige måned ble tre animerte kortfilmer basert på Pikmin vist frem, og nå er det bekreftet at de vil bli tilgjengelige på Nintendo 3DS og...

7
Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig...Loading next content