Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3

Rykte: Pikmin 3 kommer snart til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spill selger konsoller, ingen tvil om det. Men med Wii U viste Nintendo at dette ikke nødvendigvis alltid stemmer. De kom ut med gode spill til Wii U, og ingen av disse fikk konsollen til å selge spesielt bedre (Wii U solgte 13.5 millioner enheter under sin levetid sammenliknet med Switch med sine 56 millioner på tre år).

Men når de samme spillene siden har blitt utgitt til Switch, har de plutselig boostet konsollsalget og solgt som dopapir under globale pandemier. Faktum er at det bestselgende spillet av alle til Switch, Mario Kart 8 Deluxe, først var et Wii U-spill. Derfor er det kanskje ikke så rart at Nintendo gjerne vil fortsette å gi Wii U-spillene en sjanse til å skinne på Switch.

Og ifølge VentureBeat er Pikmin 3 neste spill som skal få nytt liv, og vil lanseres under navnet Pikmin 3 Deluxe. Dessuten skal det slippes "soon". Med tanke på at Nintendo uten forvarsel annonserte Paper Mario: The Origami King i går, og slipper det om allerede to måneder, så er ikke ryktet helt ulogisk heller.

Om VentureBeat har rett gjenstår å se.

Pikmin 3

Relaterte tekster

Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har brukt sine grønne fingre til å stelle i hagen og leke seg gjennom Shigeru Miyamotos nyeste eventyr.

2
Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under en filmfestival i Tokyo forrige måned ble tre animerte kortfilmer basert på Pikmin vist frem, og nå er det bekreftet at de vil bli tilgjengelige på Nintendo 3DS og...

7
Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig...Loading next content