Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Rykte: Resident Evil 8 kommer i 2021 på neste konsollgenerasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mange år med skuffende titler er Resident Evil-serien tilbake med store suksesser, kritisk såvel som økonomisk, og alt tyder på at arbeidet er blitt giret opp. I går nevnte vi at Resident Evil 3: Nemesis ser ut til å bli håndtert av et eksternt studio, og kanskje allerede kommer neste år, men det er mer.

Samme insider, Dusk Golem, har nemlig skrevet via Twitter, at selv om tempoet nå er høyere så er Resident Evil 8 litt bak skjemaet, og vi bør altså ikke forvente det før neste konsollgenerasjon ankommer, muligens rundt 2021.

"The series will be kinda "unofficially" almost annual for the next few years, though of course as game development goes anything could be delayed. For example, RE8 got a bit delayed and I can say to you now that you shouldn't expect it until next-gen is on the table."

Det vites enda ikke om serien vil gå samme vei som Resident Evil 7: Biohazard.

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content