Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Rykte: Samling med Red Dead Redemption 1 og 2 er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar er godt i gang med å oppdatere GTA V til den nye generasjonen, men det er ikke det eneste prosjektet de har på gang. De fleste forventer at Red Dead Redemption 2 skal utgis til de nye konsollene, men Rockstar ser ut til å ha noe enda bedre på gang.

Nylig la nemlig Amazon ut noe de kaller Red Dead Redemption: The Outlaws Collection, som er en samling som inneholder både Red Dead Redemption og Red Dead Redemption 2 til PS5 og Xbox Series. Det var også inkludert et bilde av coveret, som ser ganske offisielt ut, hvilket peker mot at dette ikke bare er en merkelig feil fra Amazons side.

Det har fortsatt ikke blitt annonsert noe offisielt, så dermed er dette kun et rykte enda. Men vi krysser fingrene for at dette er sant, for et gjensyn med første Red Dead Redemption hadde virkelig ikke skadet.

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content