Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Rykte: Sonic kommer til Minecraft

Det blå pinnsvinet ser ut til å komme tilbake til Mojangs blokkete verden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at Mojang forbereder enda et samarbeid for Minecraft, da den spanske Sonic-fan-Twitter-kontoen Sonic Paradise har oppdaget teksturer som inkluderer det blå pinnsvinet og mange av vennene hans i bilder på Microsoft Store.

Dette ville ikke være første gang Sonic besøker Minecraft, for en DLC ble også utgitt i 2021. Vi antar at denne vil være mer relatert til Sonic Frontiers, men det gjenstår å se hva vi kan forvente denne gangen i tillegg til nye teksturer. Vi kan sannsynligvis se frem til en offisiell kunngjøring ganske snart nå som pinnsvinet er ute av posen.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content