Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last Guardian

Rykte: Sony Pictures jobber på en The Last Guardian-film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forholdet mellom filmer og spill har virkelig blitt bedre i det siste, selv om de fleste spill-inspirerte filmene ofte er middelmådige. Likevel ser Sony Pictures ut til å være interesserte i å følge denne trenden, og mens vi venter på nytt fra Uncharted-filmen, ser det ut til å være nok et Sony-eksklusivt spill på vei til å bli filmatisert.

Ifølge en rapport av filminsideren Daniel Richtman ser det ut til at et produksjonsteam fra Sony ser etter en 12 år gammel gutt til å spille i en film inspirert av The Last Guardian. De vil også caste to voksne, som skal spille foreldrene som leter etter sin datter Mono, som er savnet. Ifølge ryktene skal manuset ha blitt skrevet av Max Borenstein (Godzilla og Kong: Skull Island), mens Kevin Misher er produsent. Det blir dog ikke nevnt noe om en regissør eller skuespillerne.

Dette er dog fortsatt bare et rykte, så ta det hele med en klype salt. Kunne du tenke deg en film inspirert av The Last Guardian?

The Last Guardian

Takk, PlayStationLifeStyle.

Relaterte tekster

The Last GuardianScore

The Last Guardian

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi har endelig fått spille det etterlengtede The Last Guardian, og her er vår anmeldelse. Det er helt sant!Loading next content