Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Spesialkontroller med Starfield-motiv lekket

Vi venter fortsatt på offisiell bekreftelse fra Xbox om når den kommer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi forventet at Starfield skulle få enten en spesialutgave av Xbox Series S/X og/eller en spesialutgavekontroller, er det alltid hyggelig å få en bekreftelse. Selv om vi teknisk sett ikke har fått en bekreftelse, har vi det nest beste - bilder. Den kjente Xbox-lekkeren Idle Sloth har nå vist bilder på Twitter som viser en Starfield Xbox Series-kontroller som absolutt ser offisiell ut, noe han også hevder han har bekreftelse på.

Vi antar at denne kontrolleren vil bli annonsert ganske snart og lanseres sammen med spillet 6. september. Ingenting er offisielt bekreftet ennå, så det er en viss sjanse for at den ikke er ekte, men hva synes du om designet?

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content