Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Rykte: Star Wars Jedi-helten Cal Kestis får egen serie på Disney+

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge et nytt rykte fra StarWarsNewsNet kommer Cal Kestis fra Star Wars Jedi-serien utviklet av Respawn Entertainment til å få en egen Disney+-serie, med samme skuespiller i hovedrollen.

Dette ryktet kommer fra insideren Kristian Harloff, men ingenting er bekreftet:

"Rykte, rykte, rykte... Må si det - ikke bekreftet! Fikk dette fra noen jeg har stolt på før, som forteller meg at dette er en greie ... Ryktet er for øyeblikket at det er en Cal Kestis-serie på vei til Disney Plus. Ryktet er at [skuespiller Cameron Monaghan har] blitt signert til å spille karakteren fra Jedi: Fallen Order i en live action-serie på Disney Plus. Det er ingen produksjonsdatoer satt, men kilden min forteller meg at dette skjer."

Hvis dette ender opp med å være sant, hvem vil du gjerne se spille sammen med Monaghan i serien?

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterte tekster

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Der The Force Awakens satte filmuniverset på rett spor tar Respawn spilluniverset på riktig vei også ved å blande klassisk Star Wars med Uncharted og Dark Souls.Loading next content