Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Starfield får ikke en spesiell Xbox Series

Det virker som om vi kanskje bare får noe tilbehør knyttet til det kommende Bethesda-rollespillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi rapporterte i forrige uke at en ny lekkasje dukket som viste en spesiell Xbox-kontroller med Starfield-tema, og selv om vi ikke har noen offisiell bekreftelse på at tilbehøret er ekte hevder den nyeste episoden av XboxEra-podcasten at det er det, og at vi ikke får en Starfield-konsoll.

Dette føles som om det ville være en massivt tapt mulighet fra Xbox, ettersom Starfield uten tvil er selskapets største eksklusive tittel i 2023. Som vist av hypen rundt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED-en er det stor etterspørsel for konsoller fokusert rundt etterlengtede spill.

Vi må se om dette ryktet har noen sannhet, men hvis vi ikke får en Starfield-konsoll vil vi i det minste sannsynligvis ha den kule kontrolleren.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content