Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Starfields sjeldne hodesettet og kontroller avslørt før planlagt

De skal etter sigende vises på Starfield Showcase 11. juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den kjente lekkeren billbil-kun har lagt ut et nytt innlegg som beskriver priser og noen av detaljene rundt den kommende Starfield Xbox-kontrolleren og headsettet.

I en artikkel for Dealabs uttalte vedkommende at både headsettet og kontrolleren vil bli avslørt på Starfield Showcase den 11. juni. Men hvis du er ute etter detaljer før den tid, hevder billbil-kun at kontrolleren vil hete Ogden og headsettet Orren.

Ogden kan kjøpes for 74,99 euro, mens Orren koster litt mer med sine 124,99 euro. Et bilde av kontrolleren er inkludert i innlegget, og den har en fargepalett med Starfield-tema. Som alltid når det gjelder lekkasjer, bør du ta dette med en klype salt, men billbil-kun har vært en ganske pålitelig leaker i noen år nå.

Ville du kjøpt en Starfield -kontroller eller et hodesett?

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content