Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Wii U

Rykte: Super Smash Bros kommer til Switch i 2018

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de mest etterspurte spillene fra Nintendo-fans er et nytt Super Smash Bros-spill til Switch. Og hvis det Nintendo-insider Emily Rogers sier stemmer, er det nettopp det vi kommer til å få! Det kommer angivelig til å bli annonsert i sommer (så på E3, kanskje?), og lansert senere i år. Emily hevder hun kan bekrefte dette:

1. A Smash Bros title will be announced and released for Switch later this year.
2. They added brand new content and re-worked some of the existing Wii U/3DS content.

Rogers gjør det senere klart i en tweet at hun ikke vet om det som kommer er en forbedret Wii U-versjon av spillet, eller noe helt nytt. Dette er så klart ikke offisielt på noe som helst vis, så alt må tas med en håndfull salt.

Men, hvis det stemte, hvilken Nintendo-figur som ble utelatt fra forrige spille ville du hatt med? Og hvilken gjestefigur skulle du ønske dukket opp?

Super Smash Bros for Wii U
Super Smash Bros for Wii USuper Smash Bros for Wii U
Super Smash Bros for Wii U
Super Smash Bros for Wii USuper Smash Bros for Wii U

Relaterte tekster

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Super Smash Bros kommer endelig til Wii U, og som forventet er det kaotisk, storslagent og selvfølgelig morsomt. Vi har satt karakter...

0
Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Sam Bishop

Saleem 'Salem' Young kunne stikke av med trofeet under Evo 2017s Super Smash Bros. for Wii U-turnering, men det var ingen enkel oppgave. Blant annet måtte han trå til og...Loading next content