Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Rykte: Tekken 8 lanseres i januar

Kan vi få den offisielle kunngjøringen i kveld?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Geoff Keighley allerede har dempet forventningene til kveldens Gamescom Opening Night Live show ved å kunngjøre at det for det meste vil bestå av allerede annonserte og eksisterende spill, er en av kunngjøringene vi kan få, den offisielle lanseringsdatoen for Tekken 8.

Vi sier dette fordi "innsidere" og lekkasjer har gått ut på X og sagt at kampspilltittelen vil debutere allerede 26. januar 2024.

Ettersom dette er et rykte, bør vi ta denne informasjonen med en viss forsiktighet, men med tanke på at vi har sett utallige kunngjøringer om denne tittelen tidligere, og opplevd noen forskjellige betaversjoner allerede, føles det som om det nok er på tide å faktisk få dette spillet i hendene på forbrukerne, og en lansering i januar vil oppnå nettopp det.

Tekken 8

Relaterte teksterLoading next content