Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Batman 3: Beyond Gotham

Rykte: TT Games jobber med LEGO Batman 4

Studioet kan også ha kansellert en haug med andre prosjekter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stephen Sharples, en tidligere ansatt i TT Games som tilbrakte 14 år i selskapet, har antydet i en nå slettet tweet at utvikleren jobber med LEGO Batman 4, og at de har kansellert en rekke andre prosjekter.

Angivelig har fire LEGO-spill blitt kansellert på tre år. En av dem er LEGO Disney, som ble skrotet fordi TT Games mente at alt de planla å gjøre hadde blitt gjort bedre i Disney Dreamlight Valley.

Akkurat nå fokuserer utvikleren på The Mandolorian DLC for LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, men arbeidet med LEGO Batman 4 har begynt, og det er angivelig under utvikling.

Det går også rykter om at TT Games jobber med noen LEGO-sportstitler i samarbeid med 2K, men vi har ikke hørt noe offisielt om disse spillene ennå.

Takk, Gamingbolt.

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Relaterte tekster

0
I dag på GRTV Live: Lego Batman 3

I dag på GRTV Live: Lego Batman 3

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

På dagens program for Gamereactor Live står superhelter av den klossete sorten, da planen er å fyre opp TT Games' nye Lego Batman 3: Beyond Gotham til Playstation 4....

2
Conan O'Brian dukker opp i Lego Batman 3

Conan O'Brian dukker opp i Lego Batman 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uner New York Comic Con denne helgen ble det avslørt at nok en kjent person vil dukke opp i det kommende Lego Batman 3: Beyond Gotham (vi vet allerede at Kevin Smith og...

4
Slippdato spikret for Lego Batman 3

Slippdato spikret for Lego Batman 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Warner Bros har endelig gått ut med lanseringsdatoen for TT Games' kommende eventyr, Lego Batman 3: Beyond Gotham. For oss her i Norge vil spillet bli tilgjengelig 14....Loading next content