Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Indiana Jones

Rykte: Xbox jobber på "flere" Disney-eide lisensspill

Vi kjenner allerede til Indiana Jones, som er under utvikling hos Machine Games.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund siden avslørte svenske Machine Games, som har gitt oss de nyere Wolfenstein-spillene, et spill basert på Indiana Jones. Det er en lisens som Disney eier, men et nytt rykte tyder på at dette ikke er det eneste Disney-lisensspillet de talentfulle Xbox-studioene jobber på.

Insider Timur222 la ut en meningsmåling på Twitter der han spurte om folk tror det er flere liknende prosjekter under utvikling, og i den samme tråden hevder den profesjonelle e-sportskommentatoren Joey McDermott at det faktisk er tilfellet:

Og da han ble spurt om kildene sine slo han fast at det var den samme som avslørte overfor Jeff Grubb at Microsoft ville holde et "Welcome to the Family"-event etter kjøpet av Bethesda, en hel måned innen den offisielle bekreftelsen:

Det hele er dog fortsatt et rykte.

Indiana Jones

Relaterte teksterLoading next content