Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Rykte: Zelda: Twilight Princess emulert på Nvidia Shield

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par måneder siden kom Nvidia med en overraskende nyhet angående den kommende kinesiske lanseringen av Nvidia Shield. Det ble nemlig avslørt, litt i skjul, at enheten kom til å bli lansert med litt programvare fra Nintendo, som The Legend of Zelda: Twilight Princess. Dette er bare en av mange Wii og GameCube-titler som er tilgjengelige på plattformen, noe som har fått folk til å spørre seg om dette bare er det første steget i tilby andre plattformer den samme programvaren.

Det ser nå ut som det kan være et steg i retningen GameCube-emulator. Det har nemlig blitt rapportert på en rekke sosiale medier, blant annet av Marvin på Twitter, som sier at The Legend of Zelda: Twilight Princess faktisk er emulert på Nvidia Shield.

"BREAKING DEVELOPMENT: Through looking at executable strings it was discovered that TP on the Chinese Shield is actually emulated after all. So Nintendo has a working GC emulator available for the Switch that performs very well"

Ifølge den samme brukeren er spillet godt emulert, holder en jevn 30fps og har raske lastetider. Nå krysser vi bare fingrene for at spillet faktisk dukker opp på Switch!

Hvilke gamle Nintendo-spill kunne du tenke deg å se på Switch?

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterte tekster

5
Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av de som har sett The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D bli nevnt flere steder på nettet denne helgen, så kan vi nå informere om at det hele var en...Loading next content