Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Rykter: CS:GO 2 er nærmere enn du tror

Det er rapporter om at spillet kan komme vår vei så snart som neste måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke rapporterte vi om en Nvidia-lekkasje som så ut til å peke mot en oppfølger til Counter-Strike: Global Offensive som er på trappene. Nå ser det ut til at det er noen flere bevis som peker mot at CS:GO 2 er ekte, og det kommer visst veldig snart.

Esport-journalist Richard Lewis uttalte nylig at han hadde hørt at CS:GO 2 hadde vært i testing i flere måneder og kunne utgis i betaform allerede neste måned. Disse påstandene har blitt støttet av forskjellige innholdsskapere og utsalgssteder, men ingenting offisielt er ennå bekreftet.

CS:GO 2 ville i hovedsak være en tungt oppdatert form for det originale spillet ved hjelp av Valves Source 2-motor. Vi kan forvente grafiske oppdateringer og endringer i spillingen, men ikke så mye at opplevelsen som gjorde Counter-Strike: Global Offensive til et slikt verdensomspennende fenomen ville bli ansett som ugjenkjennelig.

Hva vil du se i en CS:GO-oppfølger?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content