Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed

Rykter: Ubisoft går 'all-in' på Assassin's Creed

Ytterligere fire spill sies å være i konsept- og prototypefasen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I september i fjor avduket Ubisoft fremtiden til Assassin's Creed, som inkluderte en haug med nye titler som Assassin's Creed: Codename Red, som til slutt tok serien til føydale Japan, Assassin's Creed: Codename Jade, som vil være en mobil tittel, og Assassin's Creed: Codename Hexe, som vil fokusere på hekseprosesser i Europa fra det 16. århundre.

Foruten disse spillene er et par andre titler på trappene, men ifølge Insider Gaming er det kanskje ikke alt Ubisoft har planlagt for Assassin's Creed. Det kan være opptil fire andre Assassin's Creed-spill, som sies å være i konsept- og prototypefasen.

Vi har ikke navn på disse spillene, og vi har heller ikke mange detaljer om dem. Siden AAA-titler tar opptil 5-6 år å fullføre i dag, bør vi ikke forvente flere nyheter om disse spillene på en stund.

Det er interessant å se Ubisoft gå all-in på Assassin's Creed, men det er ikke akkurat uventet. Tidligere ble det rapportert at Ubisoft kansellerte noen få prosjekter for å bedre fokusere rundt sine større franchiser. Med få andre Ubisoft IP-er som kommer i nærheten av salgstallene til Assassin's Creed, er det ingen overraskelse at det er så mange spill satt i serien i verkene.

Hvilket Assassin's Creed-spill er du mest spent på å se?

Assassin's Creed

Relaterte tekster

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Leiemorderen Altair er tilbake på PC. Vi tar nok en gang på oss den hvite kappen, og gjør oss klar for å drepe.

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Midtøstens fremste leiemorder viser hvordan man skal rydde opp i verdens tøffeste nabolag. Les anmeldelsen innenfor.Loading next content