Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
HBO's The Last of Us

Så du HBOs The Last of Us-tabbe i episode 6?

Joel og Ellie er ikke så alene som de tror.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Liten spoileradvarsel: Denne artikkelen inneholder en ekstremt vag spoiler for episode 6 av The Last of Us, så vær så snill å slutte å lese her hvis du er redd for å vite absolutt noe som helst!

Jeg nevnte at jeg hadde sett en upolert versjon av The Last of Us' første sesong i min anmeldelse av den glimrende serien. Dette betyr at noen scener manglet spesialeffekter, hadde midlertidige automatiserte dialogutskiftninger og til og med noen tilfeller av mennesker som var ment å holde seg bak kameraet som dukket opp foran det. Gjett hva, du får oppleve noe av det samme i episode 6.

Bare ta en nærmere titt på scenen der Joel og Ellie krysser den snødekte broen ved 13:10-merket på HBO Max. De er overraskende rolige med tanke på at noen mystiske mennesker gjemmer seg i nærheten av trærne bak dem. Det er åpenbart fordi de fremmede er en del av filmteamet og ikke ment å være overlevende i showets univers. En litt morsom tabbe når resten av showets kinematografi (og de fleste andre aspekter) er nær perfekt.

Har du oppdaget noen andre feil?

HBO's The Last of Us

Relaterte teksterLoading next content