Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Saber Interactive jobber med eksklusivt Xbox One-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke dukket det opp rykter om en oppgradert Anniversary-utgave av actionspillet Halo 2 (i rute til spillets tiårsjubileum), som etter sigende var under utvikling hos Saber Interactive.

Dette har ikke blitt bekreftet foreløpig, men oppmerksomme brukere av Neogaf-forumet har likevel oppdaget nye ledetråder som involverer Saber Interactive. På Linkedin-siden sin har nemlig Vyacheslav Solovov fra Saber skrevet at de jobber med et nytt prosjekt om dagen, som skal slippes eksklusivt til Xbox One.

Dette kan naturligvis også bety noe annet, men ettersom Saber utviklet Halo: Combat Evolved Anniversary virker en tilsvarende utgave av Halo 2 nokså sannsynlig. Alternativt kan det tenkes at de er involvert i utviklingen av Halo 5.

Trenger vi Anniversary-utgaver av alle Halo-spillene?

Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content