Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Saints Row IV

Saints Row IV

Third Street Saints er tilbake. Denne gangen som landets ledere, menneskehetens beskyttere og verdens første gangstersuperhelter...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En kar utkledd som en pølse har nettopp blitt overkjørt. Politiet lykkes i å stoppe den mistenkte bilen, og ber føreren komme ut. Det viser seg at det er landets president, og leder for Third Street Saints, som satt bak rattet. Alle ler godt av hele situasjonen før autografsigneringen starter. Det er tilsynelatende en helt vanlig dag i Steelport. Men så skjer det noe. Politibetjentene endrer form og forvandles til groteske utenomjordinger. Gjengmedlemmene fyrer løs med sine pålitelige dubstep-gevær. Alle innenfor en radius på fem meter begynner å danse til musikken, og det stopper ikke før de ligger døde på asfalten.

Plutselig er vår ufrivillige helt omringet av en skvadron med romskip og svevende motorsykler. Et kolossalt romvesen vil gjerne være med og gjør seg klar til å angripe. Det er da Third Street-lederen skyter ut is fra håndflatene, og dermed fryser alt av biler, fotgjengere og stygge romvesener. Deretter legger presidenten inn en spurt, og bryter lydmuren i samme slengen. Han løper rett inn i det frosne romvesenet som eksploderer i et regn av isbiter.

Saints Row IV

Det er vanskelig å forestille seg at det hele begynte som en aprilspøk. Volition annonserte på spøk en tilleggspakke til Saints Row: The Third for et år siden. Like etterpå ble utvidelsen Enter the Dominatrix bekreftet, før den ble kansellert noen måneder senere. Utgiver THQ hadde fått økonomiske problemer. Konseptet til Enter the Dominatrix ble i stedet brukt for å lage det neste spillet i serien - Saints Row IV.

Dette er en annonse:

Hvis du syntes at Saints Row: The Third var ellevilt, så har du verre ting i vente i oppfølgeren: En utenomjordisk rase har bestemt seg for å invadere planeten vår slik at de kan tømme den for naturressurser og damer. Menneskehetens eneste håp er Third Street Saints, som nå også styrer hele landet. Men romvesenene har noen ess i ermet, og de klarer å fange Presidenten i en virtuell versjon av Steelport, hvor alt er preget av mørke og galskap.

Saints Row IV

Spilleren vil blant annet få tilgang til en rekke superkrefter. Vil du hoppe høyere enn skyskraperne og sveve gjennom luften, så vil du kunne gjøre det. Vil du heller kræsje ned i asfalten og knuse alle fiendene, så er det også et alternativ. Eller hva synes du om å plukke om gjenstander eller mennesker og kaste dem flere hundre meter avgårde? Kanskje inn i en vegg eller på et romvesen... Volition lover også at man vil kunne åpne flere superkrefter i løpet av spillet, men man vil alltid ha tilgang til de grunnleggende egenskapene.

Dette betyr at det ikke finnes noe å bekymre seg for blant alle våpenentusiastene der ute, for man kan bruke våpnene samtidig som man bruker superkreftene. Vi får også et gjensyn med gamle våpen, men de nye er uansett hakket verre. Den nye forstørrelsesstrålen får en utvalgt kroppsdel til å vokse helt til den eksploderer som en kjøttballong.

Dette er en annonse:
Saints Row IV

Vi kan heller ikke la være å nevne de nye kjøretøyene. Hvis man ikke liker svevende motorsykler eller romskip, så kan man cruise rundt i en praktisk monstertruck. Det mest spennende fremkomstmiddelet er uansett tilgjengelig i den nye aktiviteten Mech Mayhem. Som navnet tilsier er det snakk om en diger Mech, og den lar det regne missiler over hele Steelport.

Saints Row IV kan fort bli det villeste spillet noensinne, og vi vet allerede hva Volition er gode for når det kommer til sandkassespill. Det kan se ut som om hele teamet fikk en uke til rådighet, og målet var å finne på så absurde oppgaver og våpen som over hodet mulig. Det er fortsatt mange spørsmål som står ubesvart, men hva betyr vel egentlig det når man kan sprette over skyskraperne som USAs president?

HQ

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content