Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row oppsummerer alt du må vite i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Meningene var svært delte da Saints Row ble avduket med en trailer som gjorde folk usikre på hvordan tonen i spillet vil bli, så Volition har pøst på med trailere, intervjuer og slikt den siste tiden i håp om å berolige fansen og øke forventningene. Derfor har det vært lett å gå glipp av litt av hvert. Heldigvis har vi en god løsning på dette i dag.

Utviklerne har nå gitt oss en nesten seks minutter lang gameplaytrailer som viser og forklarer nærmest alt man bør vite om Saints Row. Dette inkluderer partnerne dine, de ulike fiendegruppene, eksplosive og høytflyvende oppdrag, hvordan du kan endre både byen og deg selv, både tradisjonelle og mer tullete våpen, kjøretøyutvalget og ikke minst en påminnelse om at spillet lanseres den 23. august.

HQ
Saints Row

Relaterte tekster

0
Saints RowScore

Saints Row

ANMELDELSE. Skrevet av Marie Liljegren

Vi har tilbrakt litt tid i ørkenbyen Santo Ileso, i Volitions reboot av den klassiske actionserien.Loading next content