Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Sakurai vet ikke om Super Smash Bros. kan leve uten han

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Super Smash Bros.-skaperen Masahiro Sakurai bekreftet at Sora fra Kingdom Hearts ville bli den siste karakteren i Super Smash Bros. Ultimate gjorde han det samtidig atter en gang klart at dette ville bli det siste vi fikk høre fra han på lang tid siden den talentfulle karen trengte en velfortjent serie. Derfor startet diskusjonen om Ultimate kanskje blir det siste spillet i serien opp igjen. Nå har Sakurai-san gjort disse samtalene ekstra interessante.

Famitsu har nemlig intervjuet Sakurai-san, og der gjentar den velkjente karen at han fortsatt er usikker på om han vil lage enda et Super Smash Bros.-spill, så han tør ikke å si om det blir flere eller ei. En av grunnene til dette er at han ikke ønsker å skuffe fansen som stadig får høyere forventninger.

Som om det ikke var nok høres det ikke ut som om han tror at serien kan fortsette uten hans innblanding. Personlig skulle han gjerne gitt ansvaret til noen andre, men det skal ikke ha gått særlig bra da de prøvde det en gang. Dermed høres det i alle fall ut som om vi må vente en god stund før den ekstremt populære serien fortsetter.

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content