Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Super Smash Bros for Wii U

Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Saleem 'Salem' Young kunne stikke av med trofeet under Evo 2017s Super Smash Bros. for Wii U-turnering, men det var ingen enkel oppgave. Blant annet måtte han trå til og levere et nervepirrende comeback mot verdenseneren Gonzalo 'ZeRo' Barrios.

Salem kom fra tapernes gruppe etter å ha blitt slått av Larry 'Larry Lurr' Holland. Det ble en jevn finale hvor Salem kom dårlig ut fra start i den tredje runden, men han kom tilbake og kunne puste lettet ut med seieren sikret.

Vi har dessuten fått vite at det blir mer SSB i tiden fremover, for spillet skal også være en del av programmet under Evo Japan.

Super Smash Bros for Wii U
Photo: Joey Cuellar

Relaterte tekster

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Super Smash Bros kommer endelig til Wii U, og som forventet er det kaotisk, storslagent og selvfølgelig morsomt. Vi har satt karakter...

0
Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Sam Bishop

Saleem 'Salem' Young kunne stikke av med trofeet under Evo 2017s Super Smash Bros. for Wii U-turnering, men det var ingen enkel oppgave. Blant annet måtte han trå til og...Loading next content