Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Sammenlignet Duke med Half-Life

Gearbox forstår ikke Duke Nukem-kritikken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter bokstavelig talt et tiår under utvikling ble Duke Nukem Forever omsider lansert i våres, og en samlet spillpresse rev seg i håret over den labre kvaliteten på det ferdige produktet.

Denne kritikken kjenner imidlertid utvikler Gearbox seg ikke igjen i, hverken da eller nå:

- Vi skjønner ikke helt hvor all aggresjonen kommer fra. Det var sider ved spillet som lente mot det dårlige og andre sider som lente mot godt, men alt i mellom ble oversett. Det er rimelig åpenbart at noen brukte spillet til å statuere et slags eksempel, kommenterer Gearbox' Brian Martel.

- En del av spillerne i dag er ikke vant til spill av samme type som Duke Nukem Forever. Spillet er det som det var meningen at det skulle være, altså et old school-spill med nåtidens teknologi, utdyper Martel.

Dette er heller ikke første gangen Gearbox har kommet med forholdsvis drøye kommentarer i forhold til Duke Nukem Forever. I forkant av lanseringen gikk nemlig Gearbox-sjef Randy Pitchford så langt at han sammenliknet Dukes gjenkomst med det legendariske Half-Life 2:

- Vi vet at spillet er bra. Enhver journalist som bestemmer seg for å sende et sleivspark i spillets retning kommer til å bli straffet for det av leserne. Sist gang jeg hadde en like solid opplevelse som dette var i Half-Life 2, kommenterte Pitchford.

Forstå det den som kan, Gearbox har tydeligvis ikke testet sitt eget spill.

Kilde: MCV.

Duke Nukem Forever
Duke Nukem ForeverDuke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content