Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

Samtlige This War of Mine-inntekter går nå til Ukraina

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

11 Bit Studios, den polske utvikleren bak spill som Frostpunk og This War of Mine, meddelte i går på Twitter at de på grunn av situasjonen i Ukraina vil donere samtlige inntekter av sistnevnte spill til ukrainske Røde Kors. Dette gjelder i en uke fra og med i dag, tvers over alle butikker og på samtlige format.

Dette er ikke første gangen 11 Bit Studios har brukt sin nå åtte år gamle, hjerteskjærende overlevelsessimulator til veldedighet. Allerede i 2015 samlet de nok penger til å hjelpe 350 flyktninger i Jordan og Irak via veldedighetsfondet War Child, og i desember 2018 hadde de samlet inn nesten fem millioner kroner til krigsrammede barn verden over via nevnte fond.

Les hele studioets Twitter-innlegg nedenfor, og surf gjerne inn og trykk på kjøp-knappen på din foretrukne onlinebutikk om du har hatt This War of Mine i kikkerten tidligere, men ikke kjøpt det ennå.

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content