Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2019

Sånn blir eFootball.Pro League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helga ble eFootball.Pro League avduket på Highvideo Studios i Barcelona, og selv om konkurransen ikke starter før 2. desember har vi alle detaljene klare nå.

Pro Evolution Soccer 2019 er spillet det konkurreres i, og det er seks lag som deltar:FC Barcelona, FC Schalke 04, AS Monaco, Celtic FC, Boavista FC og FC Nantes.

Konkurransen går av stabelen i desember og varer helt frem til mai, og kamper spilles på lørdager og søndager. Den består av tre stadier; Regular Season, Last Chance Group og Finals. Regular Season avsluttes i april og har totalt fem kampdager, og de tre dårligste lagene havner i Last Chance Group, som avsluttes i mai. Vinneren her kvalifiserer seg til finalen som finner sted i mai, med semifinaler og en hovedfinale.

Regular Season og Last Chance Group har et best-av-to-format. Hvis ett lag vinner begge kampene får de alle tre poengene, men hvis de vinner en kamp og spiller uavgjort på den andre er det forsatt vinnerlaget som stikker av med seieren og alle tre poengene. Hvis to lag vinner en kamp hver, eller begge kampene blir uavgjort, får hvert lag ett poeng hver. Semifinalene blir best-av-tre, og hovedfinalen blir best-av-fem.

Først kamp sparkes i gang den 2. desember, og blir mellom FC Barcelona og Boavista FC, mens AS Monaco gir seg i kast med FC Schalke 04, hvilket betyr at FC Nantes møter Celtic FC. Streamen starter klokken 16:00 og du kan se alle kampene på Twitch.

Nedenfor finner du en trailer for konkurransen. Virker det spennende? Hvem tror du stikker av med seieren?

HQ
Pro Evolution Soccer 2019

Relaterte tekster

Sånn blir eFootball.Pro League

Sånn blir eFootball.Pro League

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga ble eFootball.Pro League avduket på Highvideo Studios i Barcelona, og selv om konkurransen ikke starter før 2. desember har vi alle detaljene klare nå. Pro...

Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Det portugisiske fotballaget Boavista FC er den nyeste klubben som har meldt seg på Gerard Piqué sin eFootball.Pro-esportkonkurranse, og havner i celebert selskap med FC...Loading next content