Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Sånn her tilpasser du din egen bil i Team Sonic Racing

Team Sonic Racing er nesten her og nå har vi fått detaljer om hvordan man kan tilpasse kjøretøyet for å sette sitt eget preg på det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en rekke forsinkelser er endelig Team Sonic Racing klart til å kjøre igang 21. mai på PS4, Xbox One, PC og Nintendo Switch.

SEGA ønsker at du skal kjøre rundt i dette nye karting-spillet lenge, så derfor tilbyr spillet deg mange måter å tilpasse bilen din på.

Nylig ga teamet bak spillet en del detaljer om denne delen av spillet via et panel ver SCSW-messen ved navn "Gotta Go Fast"

Her får du forklart hvordan du kan velge Mod Pods, Power-Ups, skins og masse mer.

Gleder du deg?

HQ
Team Sonic Racing

Relaterte tekster

5
Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen på racerbanen sammen med Tails, Sonic, Shadow og resten av gjengen.

0
Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få...

0
Team Sonic Racing utsettes til 2019

Team Sonic Racing utsettes til 2019

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sumo Digital ventet helt til mai før de bestemte seg for å endelig avduke det lenge ryktede Team Sonic Racing, men da bekreftelsen kom var det godt å se at ventetiden til...Loading next content