Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 2

Sånn kan du bruke amiibos i Bayonetta 2

Du kan låse opp Nintendo-relaterte kostymer og andre bonuser!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At Bayonetta tar hoppet over på Switch i februar (som bekreftet forrige måned) var gledelig nytt for fans av den fortryllende serien. Ikke bare får vi et gjensyn med den hårfagre heksa på den nye hybrid-konsollen, men vi får ta i bruk en del av funksjonene på den òg, deriblant dens kompatibilitet med amiibos.

Nintendo delte nylig hva en kan forvente om en benytter seg av disse figurene med spillet:

"By tapping in compatible amiibo (sold separately), you can now unlock a number of Nintendo-themed costumes for Bayonetta to wear, weapons to use and more!"

De av oss som (rettmessig) frykter for at en kan komme til å gå glipp av innhold slik som i Breath of the Wild, hvor bare de som hadde de rette amiiboene kunne få tilgang til bl.a. Epona, kan puste lettet ut fordi "these costumes can also be acquired without help as you progress through the game". Men på den andre siden så spesifiseres det ikke om resten av bonusinnholdet, våpen f.eks., også vil være tilgjengelig for å låses opp.

Bayonetta 2

Relaterte tekster

1
Bayonetta 1 og 2 til SwitchScore

Bayonetta 1 og 2 til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Klør du i fingrene etter Bayonetta 3? Får du ikke sove om natten i påvente av et nytt mesterverk fra Platinum Games? Her er en gladnyhet til deg som eier en Switch!

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den sprøeste heksa i gata er tilbake for å rundjule alt på sin vei. Vi har mørbanket både engler og demoner for å sette den magiske karakteren...

0
Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Heksen Bayonetta har gjort comeback på Nintendo Switch med porteringer av de to første spillene. Dette skjer så klart i forkant av at Bayonetta 3 kommer til konsollen en...

0
Ny Bayonetta-amiibo annonsert

Ny Bayonetta-amiibo annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

På denne dag for to år siden kunne japanske spillkunder skaffe seg Platinum Games sitt Bayonetta 2 til Wii U, og denne merkedagen vil utvikleren gjerne vie litt ekstra...Loading next content