Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder Xbox One-spill! Det er nemlig fire spill fra Xbox 360 som også kommer til å få en overhaling, slik at de får den lille X-faktoren. Disse spillene er Assassin's Creed, Fallout 3, Halo 3 og The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Vi snakker om en relativt omfattende overhaling her - 10-bit fargedybde istedenfor 8-bits som det er på Xbox 360, og ni ganger flere gjengitte piksler sammenlignet med originalene. Så vi kan forvente oss mye bedre bildekvalitet! Som jeg skrev for et par uker siden, virket det som Phil Spencer hadde et ess i ermet når det kom til bakoverkompabilitet, og dette er mest sannsynlig det esset!

I videoene nedenfor kan du se hvor stor forskjell disse forandringene faktisk gjør for et spill som Halo 3, som allerede er ganske pent.

Hvilke Xbox 360-spill synes du fortjener en X-overhaling?

HQ
HQ
Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...Loading next content