Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Se Cuphead: The Delicious Last Course-gameplay - kommer i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige gang vi hørte noe nevneverdig om Cuphead sin store The Delicious Last Course var da den ble utsatt til 2021 i fjor, så ventetiden har vært lang. I natt fikk vi en slags kompensasjon.

Studio MDHR har ikke bare gitt oss en trailer som viser frem en rekke av de nye bossene som venter på den nye øyen som selvsagt heter D.L.C Isle og hvilke nye våpen vi kan bruke mot dem, men avslører også at Cuphead: The Delicious Last Course slippes den 30. juni.

HQ
Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content