Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Jump Force

Se den actionfylte slipptraileren til Jump Force

Vi blir møtt med en buffé av både helter og skurker i Bandai Namocs nye slåssespill som kommer ut til fredagen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist uke kunne vi rapportere at Jump Force endelig har komplettert listen med deltagere, og nå kan vi by på en slipptrailer som viser frem alle de forskjellige figurene vi kan se frem til å leke med til ukeslutt.

Traileren funker fint som en påminnelse om akkurat hvem det er som blir med på slåssebonanzaen den 15. februar, i tillegg får vi se en god del gameplay av slåsskjempene og ikke minst hvor mye som står på spill.

Så om du knapt klarer å vente til spillet kommer ut for å se legendene banke snørra ut av hverandre: ta en titt på traileren under. Spillet kommer ut til PC, PS4, og Xbox One på fredag.

Skal du skaffe deg spillet for å virkelig sparke helga i gang?

HQ
HQ
Jump Force

Relaterte tekster

5
Jump ForceScore

Jump Force

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Ferskingen John-Edvard har hevet seg ut i Jump Force for å henge med figurene fra favorittseriene hans. Hvordan har det egentlig gått?

0
Jump Force-utvidelse kommer muligens i mai

Jump Force-utvidelse kommer muligens i mai

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det nylig lanserte slåssespillet fra Spike Chunsoft og utgiver Bandai Namco, Jump Force, får muligens sin aller første DLC i mai. Spillet, som er en feiring av alt som...Loading next content