Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

Se den første AEW Wrestling-presentasjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ettersom WWE-spillene har slitt med kvaliteten de siste årene har wrestling-fansen begynt å se etter alternatiiver. En av de mest lovende kommende titlene er AEW Wrestling, utviklet av Yuke's som i prinsippet har vært en WWE-fabrikk i to tiår.

De har laget noen ganske dårlige spill, men også noen meget gode i løpet av alle disse årene og de har tidligere forklart at fokus nå ligger på gameplay snarere enn streng simulering. Nå har de gitt ut en kort video som viser det første gameplayet fra spillet (under utvikling) - og det ser lovende ut.

Se den her for å se når Darby Allin går til angrep på en grønn testkarakter, og det ser allerede ganske godt animert og smidig ut. Forhåpentligvis har vi her en real wrestlingfest i vente når AEW Wrestling lanseres, hvilket dog bør være minst ett år unna.

AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content