Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Se den første timen av Wolfenstein: The New Order

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her i Gamereactor ble vi ikke akkurat blåst av banen av det nye Wolfenstein: The New Order, men hvis du liker old school-skytespill som for det meste handler om å plaffe ned nazister (og holder deg unna PC-versjonen) kan spillet by på en god dose underholding.

Fortsatt usikker? Få med deg denne videoen, der vi spiller gjennom den første timen skytefesten. PS. Ja, vi ble litt flaue da vi sprengte oss selv ved porten.

HQ

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content