Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Se den siste traileren til Bravely Default II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix hadde en ganske solid line-up under gårsdagens Nintendo Direct, med titler som Project Triangle Strategy og Legend of Mana, men de utga også en siste trailer til Bravely Default II.

Denne traileren legger vekt på karakterene, stedene og de forskjellige narrative begivenhetene, fra antagonistene, som hver har deres unike evner, til lokasjonene med mytologiske steder som Rimedahl og Savalon. Traileren gir et godt innblikk i hva fans kan forvente av spillet når det lanseres 26. februar.

Sjekk ut traileren nedenfor.

HQ
Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content