Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Se en scene bli skapt i God of War: Ragnarök

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her er det greit å advare om spoilere med en eneste gang siden videoen nederst både viser starten og litt fra andre halvdel av spillet, så har du ikke kommet såpass langt kan det være greit å stoppe her.

God of War: Ragnarök

Du er her fortsatt? Ok. Da kan det være interessant å se og høre hvordan noen av de filmatiske sekvensene i God of War: Ragnarök ble laget. Nærmere bestemt er det hva som skjer etter å ha beseiret Fenris. Utviklerne kan blant annet fortelle hva som måtte endres som følge av pandemien og å hjelpe skuespillerne med å huske at en massiv ulv står ved siden av dem.

HQ

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content