Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Se God of War-designerens fortolkning av Cuphead-figurene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Raf Grassetti er Art Director hos Santa Monica Studio, som er kjent for God of War, men Grassetti er også ganske kjent for å lage merkelige og realistiske versjoner av Super Smash Bros.-karakterer. Nå har han laget sin egen fortolkning av karakterene fra Cuphead.

Han startet for en ukes tid siden med utgi et bilde av King Dice, og kort etter også Djevelen. Han har selvfølgelig også laget de to hovedkarakterene Cuphead og Mugman, som du kan se på bildet nedenfor. De andre kan du se ved å klikke på linkene deres.

Hva synes du om disse fortolkningene?

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content