Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Se hvilke Black Friday-tilbud PlayStation kan skilte med

Mange store spill er på listen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I senere tid har Black Friday begynt å bety en lengre periode med tilbud mot slutten av November, noe de som selger spill heldigvis har fått med seg. PlayStation har avslørt hvilke spill som kommer på tilbud her i Norge og hvilke andre innsparelser vi kan gjøre på PlayStation Store, med opp til 60% rabatt på flere spill.

God of War Digital Deluxe kan du raske med deg for 269,- (mot 599,- standardpris) som inkluderer en bråte med ekstra godbiter til bruk i spillet. Vi finner også nyere spill en kan kjøpe mens salget foregår - Spider-Man (Digital Deluxe) er på tilbud til 399,- (ned fra 669,-) og Red Dead Redemption 2 (Special Edition) til 747,- (ned fra 849,-).

Salget er oppe og går nå, og vil foregå frem til 23:59 GMT den 26. november så du har en god uke på deg til å finne ut hva du har lyst på frem til du må vente til neste salg for å skaffe deg noen godbiter på tilbud. Du kan kjøpe spillene enten direkte via konsollen eller på
nettsiden til PlayStation Store.

Er det noen spill du har ventet med å skaffe deg til et slikt salg?

HQ
HQ
Se hvilke Black Friday-tilbud PlayStation kan skilte med


Loading next content