Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The One We Found

Se lanseringstraileren til The One We Found

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Halloween nå begynner å bli et par dager siden så er det sikkert fremdeles en del av dere som skal på Halloween-fest til helgen. Hva passer da bedre for å sette stemningen enn et skrekkspill (eller film!) i denne kalde, mørke tiden. Nå har det nemlig kommet ut et nytt skrekkspill til PC og Xbox One som heter The One We Found. I dette spillet inntar vi rollen som psykoterapeut James Ledgewick som jobber på mentalinstitusjonen Whisperwood hvis, som forventet, fortid er forkludret med forferdelige ting som har funnet sted.

De irske utviklerne Loveridge Designs har lovet at DLC-pakkene kommer til å være gratis det første året, og kommer til å inkludere "new zombie types, new survival maps, the forthcoming 4K texture update for the world most powerful console, the Xbox One X". De har også måttet (med stolthet, antar vi) legge til en advarsel i pressemeldingen om at spillet deres har blitt reklassifisert i enkelte land:

"Please be aware that due to the sheer horror, extreme violence, and the disturbing effects of the "Fear Frequency" the ratings board have now reclassified the game as an 18 certificate in many territories."

Sjekk ut traileren under, er det noe som vil falle i smak for deg?

HQ

Relaterte teksterLoading next content