Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Se Minecraft Legends' nye historietrailer

De irriterende piglinsene er igang igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er faktisk bare tre uker unna utgivelsen av et nytt Minecraft-spill; Minecraft Legends. Dette beskrives som et actionstrategispill, og tilbyr både tradisjonell co-op og konkurransfokusert flerspiller.

Selv om Minecraft-titlene ikke nødvendigvis hovedsakelig er kjent for sine velskrevne historier, har de fortsatt en tendens til å tilby en morsom fortelling og et dypt univers. Denne gangen kommer vi til å bekjempe en piglininvasjon fra Nether, men hva har forårsaket alt dette? Hva er piglinsenes mål og hva er din rolle? Dessverre besvares ikke noe av dette i dagens trailer, men vi får i alle fall vite litt om hva historien dreier seg om.

HQ
Minecraft Legends

Relaterte tekster

0
Minecraft LegendsScore

Minecraft Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Den klumpete verdenen utvider seg med en ny type opplevelse, men fanger den originalspillets briljans?Loading next content