Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Trombone Champ

Se noen spille Trombone Champ med en ekte trombone

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Musikkspillet Trombone Champ har tatt spillverdenen med storm siden utgivelsen i midten av september. Her blir vi bedt om å fremføre gjengivelser av ikoniske sanger ved hjelp av en trombone, som ofte fører til virkelig, virkelig forferdelige opptredener, og den sprø tittelen har blitt et internettfenomen.

Men siden spillet har vært ute i et par uker nå, begynner vi som vanlig å se eksempler på at folk gjør kreative ting med måten å spille det på. En av disse personene er Rudeism som har konstruert et system som lar ham spille Trombone Champ med en ekte trombone.

Selv om vi ikke kan love at de musikalske prestasjonene er mye bedre enn de ville vært med vanlig kontrollmodus, er det definitivt verdt en titt. Sjekk det ut selv i tweeten nedenfor.

Trombone Champ

Relaterte tekster

0
Trombone ChampScore

Trombone Champ

ANMELDELSE. Skrevet av Marcus Persson

Sleng deg i veggen, Guitar Hero, her kommer utfordreren som bokstavelig talt blåser all konkurranse av banen.Loading next content