Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: The Devil in Me

Se oss spille den første timen av The Dark Pictures: The Devil in Me i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at de lanserte The Quarry for bare noen måneder siden, i løpet av sommeren, er Supermassive Games allerede tilbake med et helt nytt spill, det fjerde kapittelet i The Dark Pictures-serien.

The Dark Pictures: The Devil in Me er det siste kapittelet i den første sesongen av serien, og handler om en gruppe dokumentarfilmskapere på vei til en kopi av seriemorderen H.H. Holmes' Murder Castle, hvor de snart befinner seg i en ganske fryktelig situasjon.

For å se hvordan historien utfolder seg og fører til dette, kan du komme innom vår GR Live-side klokken 16 hvor verten vår Rebeca skal spille den første timen av skrekkeventyret.

Og frem til vi begynner, les anmeldelsen vår av The Devil in Me her.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content