Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin

Se slipptraileren for Divinity: Original Sin til konsoll

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rollespillet Divinity: Original Sin har fått mye ros av PC-spillere, og den siste tiden har Larian Studios jobbet flittig med konsollutgaven til Playstation 4 og Xbox One. Denne ankommer til neste uke, og for å starte oppvarmingen har utviklerne gitt oss ikke bare en, ei heller to, men tre nye trailere.

Den første er en lanseringstrailer, mens de påfølgende er gamplay-trailere som dreier seg om henholdsvis combat og co-op:

HQ
HQ
HQ
Divinity: Original Sin

Relaterte tekster

1
Divinity: Original Sin utvides

Divinity: Original Sin utvides

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Larian Studios kan nå fortelle at actionrollespillet Divinity: Original Sin får to nye figurer med utvidelsen The Bear and the Burglar. Utvidelsen koster ingenting og...

Cow Simulator 2014 annonsert

Cow Simulator 2014 annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ja, du leste riktig. Det er derimot ikke en skamløs oppfølger til Coffee Stains tullete Goat Simulator, men snarere et ambisiøst tillegg til Divinity: Original Sin....Loading next content