Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Se The Cuphead Show sin nostalgiske og fengende intro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De av oss som vokste opp på 90-tallet eller før har fortsatt kjenningsmelodiene til mange serier surrende rundt i hodet, så det er ikke rart at Netflix prøver seg med noe lignende i serien som prøver å virke enda eldre.

I dag har jo endelig The Cuphead Show blitt tilgjengelig på Netflix, og for å feire dette har streamingselskapet gitt oss serien sin musikalske introduksjon som virkelig bringer minner tilbake til barndommen med ablegøyer og fengende musikk.

HQ
Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content