Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Se traileren til John Wick: Chapter 4, men med Steven Seagal i hovedrollen

Parodien heter John Thick: The Last Stand.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er alltid interessant å fantasere om hvordan filmer ville blitt med helt andre personer i hovedrollene, noe The Corridor Crew har gjort etter å ha sett traileren til John Wick: Chapter 4. For hvordan ville filmen ha blitt med Steven Seagal som stilig leiemorder i stedet for Keanu Reeves?

Mange har spøkt fritt om det faktum at Seagal ser ut til å sitte i de fleste av de seneste filmene hans. Dette er hva traileren til den hypotetiske John Wick-filmen bygger på, som skaperne også har bestemt seg for å kalle John Thick: The Last Stand. Der Seagal drar på hevntokt etter at stolen han elsker å sitte på blir ødelagt.

Du kan sjekke ut traileren til John Thick: The Last Stand her. Ikke overraskende er den fylt med referanser til alt som har gjort Seagal så beryktet gjennom årene, ikke minst i nyere tid med tanke på hans høyst tvilsomme tilknytning til krigsforbryteren Vladmir Putin og diktatoren Alexander Lukasjenko.

Hva er din favorittfilm med Steven Seagal, og hva synes du om traileren?

Se traileren til John Wick: Chapter 4, men med Steven Seagal i hovedrollen


Loading next content