Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Travis Strikes Again: No More Heroes

Se Travis Strikes Again: No More Heroes-gameplay her

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo og Grasshopper var relativt hemmelighetsfulle da de annonserte Travis Strikes Again: No More Heroes i august, men i kveld kunne de lette på sløret ved å vise oss gameplay fra Travis sitt blodige eventyr.

I klippet får vi se hvordan Travis nå er fanget i videospillverden, og at han dermed må kjempe seg gjennom ulike videospillsjangere. Traileren viser blant annet puzzle-, racing-, action-spill, så variasjonen blir tydeligvis betraktelig. Samtidig får vi se noen raske klipp av hvordan det er å spille sammen med en venn ved å ha en Joy-Con hver, samt litt erting om en "Adventure"-modus.

HQ
Travis Strikes Again: No More Heroes

Relaterte tekster

0
Suda 51 er nå 51

Suda 51 er nå 51

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den japanske utvikleren Goichi Suda er bedre kjent som Suda51, og nå stemmer det navnet bedre enn noensinne fordi han fyller 51 år i dag. Gratulerer med dagen! Suda-san...Loading next content