Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valheim

Se Valheims Xbox-lanseringstrailer

Ikke glem at det også er inkludert i Game Pass.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en gledens dag for alle viking-wannabees i går da Iron Gates enormt vellykkede Valheim endelig ble sluppet på Xbox Series S/X. Det ble opprinnelig lansert som en Early Acces-tittel tilbake i 2021, og ble raskt ekstremt populært og nådde nye milepæler med jevne mellomrom (så langt har den solgt over 10 millioner eksemplarer).

Nå kan enda flere oppdage dette spennende eventyret og se hvorfor det har vært så mye snakk om spillet. Spesielt siden Xbox Series-utgaven også har blitt lansert rett på Xbox Game Pass. Dette feires med en ny lanseringstrailer du kan se nedenfor..

HQ
Valheim

Relaterte tekster

0
Valheim kommer til Xbox i 2023

Valheim kommer til Xbox i 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Svenskene i Iron Gate skaper ikke like mange overskrifter med Valheim som før i disse dager, men takket være en rekke oppdateringer er Early Access-spillet fortsatt...Loading next content